Fina nyheter hos...

 
Jisses, vad mycket vårfint Gina Tricot har fått in! Mycket rosa, som jag vanligt vis inte brukar gilla så mycket, men tycker det här ser superfint ut. Dessutom så är det alltid fint i lagom mängd. Älskar den där jackan högst upp och den urgulliga shortsdressen. Fick du några favoriter? :) Direktlänkar under bilden. 

Tillbaka till Borlänge

Åker tillbaka till Borlänge för ett par dagar nu, ska bland annat städa ur min lägenhet där uppe. Kommer sakna alla klassisar men det känns jäkligt bra att vara på hemmaplan igen! Även om jag inte är helt säker på att jag vill vara kvar i Valdemarsvik så känner jag i vilket fall att jag aldrig kommer bosätta mig mitt i landet igen, det är kusten som gäller! 

Lindex beauty

Idag meddelade Lindex att de utökar sitt sortiment med ett eget kosmetikmärke, Lindex Beauty. De berättar att kollektionen omfattar snygga och prisvärda produkter inom make-up och kroppsvård och ska bidra till den kompletta looken. Sortimentet kommer innehålla allt från mascara och eyeliner till makeup-borstar och removers. Samtliga produkter har producerats enligt EU-restriktioner, är allergitestade, har inte testats på djur och kroppvårdsprodukterna är Svanen-märkta. Märket lanserades idag i butiker och online på lindex.com
 
Jag tycker det alltid är kul när butiker utökar sitt sortiment, gillar tanken på att man kan hitta det mesta på ett ställe. Vad tycker ni, är detta något ni kommer testa?
RSS 2.0