High waist bikini

1a. Lindex, 1b. Lindex, 2a. Topshop, 2b. Topshop, 3. Nelly, 4. Nelly, 5. Topshop, 6. Nelly
 
Åh, vad jag tycker det är fint med högmidjande bikinis! Just nu känns det ju nästan som sommaren är över men jag vägrar att tro på det och hoppas verkligen att den kommer tillbaka. Om inte annat så har i alla fall jag en resa till Kroatien att se fram emot och då får det nog åka med en av dessa bikinis, får nog bli en helsvart eller kanske vit för min del. Gillar du dessa bikinis? Direktlänkar under kollaget. 
 
Asos har också hur många fina som helst, som du hittar här

Sno stilen av... Kendall Jenner

Skjorta Nelly/Vero Moda, Byxor Mango, Väska Nelly, Skor Asos
 
Som ni kanske märker försöker jag få lite liv i bloggen igen och tänker då gå tillbaka lite till mina gamla kategorier, som här "Sno stilen av...". Snygga Kendall Jenner får börja med denna enkla men fina outfit, älskar brallorna och har ett par liknande själv faktiskt men dom ligger i "smala-jag-högen" och går inte riktigt på för tillfället, heh! Älskar det i alla fall och du hittar som vanligt direktlänkar under bilen. 

Superstar

Nya favoritskorna! Bär dom till det mesta men helst till svarta kostymbrallor eller svarta utsvängda byxor. Fick tag i dom för en tid sen och har nog aldrig klickat hem något så fort som när jag fick mailet om att dom hade kommit in igen, haha! Men nu såg jag att dom finns hos adidas igen, du hittar dom här för 900 kr
RSS 2.0